Zobrazeno 1 - 10
of 3 283
pro vyhledávání: '"high amylose maize starch"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 61-68 (2024)
To investigate the processing adaptability of high amylose maize starch (HAMS), gluten protein and oat bran in noodle products, the composite noodles were prepared using oat bran with different ratios (2∶2, 3∶2, 4∶2, 5∶2) of HAMS and gluten p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeabe89f270f4308836cb4d2ce25507e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Han, Shengjun, Hu, Yao, Li, Chao, Yu, Yiyang, Wang, Yu, Gu, Zongyan, Hao, Zongwei, Xiao, Yaqing, Liu, Yingnan, Liu, Kang, Zheng, Mingming, Du, Yiqun, Zhou, Yibin, Yu, Zhenyu
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 258 Part 1
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 396-404 (2022)
High amylose maize starch with more than 50% of amylose has unique physicochemical properties and is widely used in food, packaging, pharmaceutical, paper and textile. Compared with common, waxy maize starch, high amylose maize starch has unique ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88df200ec65d4607919e65d31e74d566
Autor:
Tian, Yu, Wang, Ying, Herbuger, Klaus, Petersen, Bent L., Cui, Ying, Blennow, Andreas, Liu, Xingxun, Zhong, Yuyue
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 December 2023 322