Zobrazeno 1 - 10
of 4 825
pro vyhledávání: '"high‐pressure homogenization"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 404-412 (2024)
The nutritional quality and safety of fruit and vegetable products are the urgent problems and research hotspots in the processing field. High-pressure homogenization, a non-thermal processing technology, can maximize the preservation of the nutritio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86ae0067e7c541f49fb718eb0c6fa5e9
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6658-6670 (2024)
ABSTRACT: The present work aims to evaluate the dissociation of casein micelles in diluted skim milk (SM) systems after undergoing solvent- or emulsifying salt-based dissociation coupled with ultra-high-pressure homogenization (UHPH). Specifically, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e6d82ab90d841d98a8c9690e0fda608
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 192-200 (2024)
The effects of high-pressure homogenization (HPH) at different pressures (30, 40, 50 and 60 MPa) on the hydration properties and crystallinity of bamboo shoot dietary fiber (BSDF) were studied as well as the effect of HPH-treated BSDF on the gel stre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc8ea6b69e59455fbcdcd51f109df6ed
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101695- (2024)
The stability of diabetes formula food for special medical purposes (D-FSMP) was improved by high-pressure homogenization (HPH) at different homogenization pressures (up to 70 MPa) and number of passes (up to 6 times). The process at 60 MPa/4 times w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ca2d19d0bb84e179d1fbdf695a64855
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 1546-53 (2024)
Recent advancements in nanotechnology have spotlighted lipid nanocarriers as potent mediums for drug delivery, with solid lipid nanocarriers (SLNs) emerging as a key focus due to their unique structural attributes. This research specifically addresse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/303c961a73ef4e469d4602bba63f5ce9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.