Zobrazeno 1 - 10
of 33 478
pro vyhledávání: '"high‐pressure homogenization"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 404-412 (2024)
The nutritional quality and safety of fruit and vegetable products are the urgent problems and research hotspots in the processing field. High-pressure homogenization, a non-thermal processing technology, can maximize the preservation of the nutritio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86ae0067e7c541f49fb718eb0c6fa5e9
Autor:
Lubitz, Larissa J.1,2,3 (AUTHOR), Rieger, Harden1,2 (AUTHOR), Leneweit, Gero1,2,3 (AUTHOR) gero.leneweit2@kit.edu
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/14/2024, Vol. 12 Issue 1, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 192-200 (2024)
The effects of high-pressure homogenization (HPH) at different pressures (30, 40, 50 and 60 MPa) on the hydration properties and crystallinity of bamboo shoot dietary fiber (BSDF) were studied as well as the effect of HPH-treated BSDF on the gel stre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc8ea6b69e59455fbcdcd51f109df6ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.