Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"herbal infusion"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 20, p 9392 (2024)
The aim of the study was to assess the effect of water infusion of dried and crushed ground ivy (GH) on the fermentation properties of wheat flour (WF), farinographic properties of flour and dough (WD) and the quality of the obtained bread. In the te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fdd8a4d88704adbb40f5593931fb30e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ricardo M. Ferreira, Dulcineia F. Wessel, Artur M. S. Silva, Jorge A. Saraiva, Susana M. Cardoso
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 97 (2023)
The escalating production of processed prickly pear products has led to a substantial rise in waste materials, particularly peel, which is rich in bioactive chemicals and holds the potential for value-added product development. However, the high peri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbbee1dd8a01443fb7ed548dcad7c945
Autor:
Carmen Soto-Maldonado, Benjamín Fernández-Araya, Vicente Saavedra-Sánchez, Julissa Santis-Bernal, Lisette Alcaíno-Fuentes, Alejandra Arancibia-Díaz, María Elvira Zúñiga-Hansen
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 56, Iss , Pp 47-53 (2022)
Background: Infusions of Maiten (Maytenus boaria) leaves are used in folk medicine as an antipyretic and for skin allergic rash treatment. Antioxidant, antipyretic and anti-inflammatory properties of medicinal plants have been attributed to phenolic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d330233543644b5b670cc546b73578b
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73470c17193049f6853c29311a3e510d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunita Dewi Ardini, Zuhair Muhammad Asri, Muhammad Mujahid Azhar, Widya Lestari, Anisa Kusumawardani, Muhammad Salahuddin Haris
Publikováno v:
Scientific Dental Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 68-73 (2021)
Background: Tea ranks first as the most-enjoyed beverage worldwide. Nevertheless, tea is rich in fluoride due to its uptake and storage from the soil by tea plants. Moreover, limited information is available regarding the fluoride content of Malaysia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ac8d6ebdd3e48579d6ed48672b54470
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 1, Iss 2, Pp 100021- (2021)
Zhourat is an herbal infusion popular in the Middle East consisting of a mixture of different plants. The aim of this study was to (1) to determine the best conditions to extract phenolic compounds from twelve plants and their combination (Rosa damas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c082d82346d427b921145973403d2b9