Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"herbal coffee"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3946 (2024)
Consumers’ demand for foods with health benefits and different tastes is on an increasing trend. Juniper berries (“andiz” in Turkish) are the fruits of perennial, aromatic, and resinous Juniperus drupacea trees. In this study, quality propertie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b85b87b938214a92ab29db44db22990e
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 3, Pp 5447-5465 (2023)
The Bromo Tengger Semeru National Park (or Taman Nasional Bromo Tengger Semeru/TNBTS) is a popular tourist destination in Indonesia, and the local authorities encourage the development of new local specialty products. One locally available commodity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bfa5e6a53524caeb919314bd6336239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 11, Iss 3, Pp 531-541 (2022)
Microencapsulation of green cardamom (Elettaria cardamomum) essential oils and its application is considered an innovative technique to improve the functional properties of coffee drinks. This study aims to determine the best formulations (M) of comb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd35cf6b9f534cef99d13a927ba2f6e0
Publikováno v:
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, Vol 7, Iss 1, Pp 239-247 (2019)
It is generally preferred to use of plant species that have a natural spread in a region as a beverage. It is known that, different plants are used in making herbal coffee in our country. Especially in times of war and for economical reasons, it was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2f55d2c73a74ecfa95405fdf1d22b2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 1 239-247
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
It is generally preferred to use of plant species that have a natural spread in a region as a beverage. It is known that, different plants are used in making herbal coffee in our country. Especially in times of war and for economical reasons, it was