Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"hempseed oil"'
Autor:
Francesca Bonazza, Lucia Monti, Milena Povolo, Andrea Gasparini, Valeria Pelizzola, Giovanni Cabassi
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5577 (2024)
Hempseed oil (HSO) is extremely rich in unsaturated fatty acids, especially linoleic (18:2 n-6) and α-linolenic (18:3 n-3) acids, which determine its high sensitivity to oxidative and photo-oxidative degradations that can lead to rancidity despite t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32e6928faa1e4142a57b9e70fb804c8d
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 2, pp. 415-432.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2021-0924
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rabia Göçmen, Gülşah Kanbur
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 8, Pp 1390-1394 (2021)
This study was conducted to investigate the effects of hemp seed oil replaced soybean oil as an energy supply on growth performance parameters, carcass yield, liver weight, breast meat pH, and meat color values in quails. A total of 100 one-day old q
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54807aedff234efa8444aecdfd478951
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 8, Pp 1413-1418 (2021)
In this study, the performance, egg quality, egg yolk colour and fatty acids profile of quails fed on diets containing different fat sources were determined. During 8 weeks trial, a total of 75, 10-weeks-old laying quails were used. Three diets were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9284960a1684caab3774c2c665b9515
Publikováno v:
Journal of Kerman University of Medical Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 236-242 (2021)
Background: Hempseed oil is a suitable source of alpha-linolenic acid, an omega-3 polyunsaturated fatty acid. In this study, we aimed to evaluate the effects of hempseed oil on the plasma levels of inflammation markers interleukin-6 and tumor necrosi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77a3cf15423448179d511b6d88e62b50
Autor:
Vincenzo Lo Turco, Federica Litrenta, Vincenzo Nava, Ambrogina Albergamo, Rossana Rando, Giovanni Bartolomeo, Angela Giorgia Potortì, Giuseppa Di Bella
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 6, p 1231 (2023)
Cold-pressed hempseed oil (HO) has been increasingly exploited in the human diet for its excellent nutritional and healthy properties. However, it has a high content of polyunsaturated fatty acids (PUFAs) and chlorophylls, which inevitably accelerate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8b716b67d914bc5b590ad85bb0b1874