Zobrazeno 1 - 10
of 15 146
pro vyhledávání: '"hemicellulase"'
Autor:
Danielewicz, Dariusz1 dariusz.danielewicz@p.lodz.pl
Publikováno v:
BioResources. 2024, Vol. 19 Issue 4, p7737-7751. 15p.
Autor:
Dariusz Danielewicz
Publikováno v:
BioResources, Vol 19, Iss 4, Pp 7737-7751 (2024)
The effects of laboratory beating on unbleached regular grade pine kraft pulp (UPKP), pre-treated with commercial cellulase/hemicellulase enzymatic preparation (C/HEP) were assessed using degrees of Schopper-Riegler (°SR) and fibre-quality numbers (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a5d8583a2354072a30173ac764654d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akbarpour, Iman
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 282 Part 4
Autor:
Gu, Shuying1,2,3, Zhao, Zhen1,2,3, Xue, Fanglei1,2,4, Liu, Defei1,2, Liu, Qian1,2, Li, Jingen1,2 li_jg@tib.cas.cn, Tian, Chaoguang1,2 tian_cg@tib.cas.cn
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels & Bioproducts. 3/25/2023, Vol. 16 Issue 1, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 16, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract Background Filamentous fungi possess an array of secreted enzymes to depolymerize the structural polysaccharide components of plant biomass. Sugar transporters play an essential role in nutrient uptake and sensing of extracellular signal mol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0772d3a348654d33aca1f663cd729ddd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 179-186 (2024)
To reduce the negative effects of pectin and hemicellulose in the cell wall of feijoa fruit on fruit juice quality, and improve the juice yield, the effects of the enzyme ratio (hemicellulose and pectinase), the enzyme amount, temperature, and time o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb551ad0647e4512a56823cd8a3faa73
Autor:
Thapa, Santosh1,2 (AUTHOR), Zhou, Suping1 (AUTHOR), O'Hair, Joshua3 (AUTHOR), Al Nasr, Kamal4 (AUTHOR), Ropelewski, Alexander5 (AUTHOR), Li, Hui1 (AUTHOR) hli@tnstate.edu
Publikováno v:
BMC Biotechnology. 12/4/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-16. 16p.