Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"hedonic liking"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. 1518(1):151-165
Evidence dating back a century shows that humans are sensitive to and exhibit a preference for visual curvature. This effect has been observed in different age groups, human cultures, and primate species, suggesting that a preference for curvature co
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 488 (2021)
This study investigated consumer preferences for different styles of sparkling wine and the influence of wine style and occasion on sparkling wine purchasing and consumption behavior. Australian consumers (n = 203) completed an online survey and blin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41ab253853e941ffab21d7c2a4a80fcd
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1172 (2020)
Salt plays a major role in food manufacturing and affects the technological and sensory properties of foods. At the same time, high dietary salt intake increases the risk of cardiovascular diseases and represents a considerable public health concern.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66bf5af81693484fb11688cad4c1fd06
Publikováno v:
Foods, vol. 9, no. 9, 1172, 2020.
Salt plays a major role in food manufacturing and affects the technological and sensory properties of foods. At the same time, high dietary salt intake increases the risk of cardiovascular diseases and represents a considerable public health concern.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::6d375cac0334ae3ded8350559ddb8b1b
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=152655&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=152655&dn=
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 488, p 488 (2021)
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 488, p 488 (2021)
This study investigated consumer preferences for different styles of sparkling wine and the influence of wine style and occasion on sparkling wine purchasing and consumption behavior. Australian consumers (n = 203) completed an online survey and blin