Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"heat-sensitive compounds"'
Autor:
Marina Jovanović, Snežana Zlatanović, Darko Micić, Dragan Bacić, Dragana Mitić-Ćulafić, Mihal Đuriš, Stanislava Gorjanović
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1696 (2021)
Following the idea of sustainability in food production, a yogurt premix based on beetroot (Beta vulgaris) pomace flour (BPF) was developed. BPF was granulated with lactose solution containing lactic acid bacteria (LAB) by a fluidized bed. Particle s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e87d0c64ef84a39a556ac89e27386d7
Autor:
Stanislava Gorjanović, Darko Micić, Snežana Zlatanović, Marina Jovanović, Dragana Mitić-Ćulafić, Dragan Bacić, Mihal Đuriš
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1696, p 1696 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 8
Foods
Volume 10
Issue 8
Following the idea of sustainability in food production, a yogurt premix based on beetroot (Beta vulgaris) pomace flour (BPF) was developed. BPF was granulated with lactose solution containing lactic acid bacteria (LAB) by a fluidized bed. Particle s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marc, Tra, Yapi, Thierry Acafou, Ouattara, Zana Adama, Mamyrbekova Bekro, Janat Akhanovna, Paoli, Mathieu, Castola, Vincent, Tomi, Félix, Bighelli, Ange
Publikováno v:
Natural Product Communications
Natural Product Communications, SAGE Publications, 2017, 12 (3), pp.435-438
Natural Product Communications, SAGE Publications, 2017, 12 (3), pp.435-438
International audience; The composition of four samples of essential oil isolated from the leaves of individual Monodora crispata trees growing wild in an Ivorian forest(Adiopodoumé) were investigated by a combination of chromatographic (GC(RI)) and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b44a5bf9eea80565f2e652c443948ece
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02127287
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02127287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ingeniería Universidad Central de Venezuela, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 65-75, Published: SEP 2013
El consumo de jugos de fruta es beneficioso para la salud. Son alimentos libres de colesterol y presentan antioxidantes naturales, que les confieren un atractivo especial a los consumidores. Los jugos poseen un 70-95 % de agua, pero su mayor importan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::909e021f5e075a6b7fe493f15d4066cf
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0798-40652013000300007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0798-40652013000300007&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.