Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"heat-resistant enzyme"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 356-364 (2024)
Milk is an excellent medium for the growth of microorganisms, which is easily contaminated by microorganisms from the environment. Psychrophilic bacteria are the most common microorganisms in cold-stored raw milk. Moreover, psychrophilic bacteria pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af4b08399bfb4dfbbbd35d2e01a7c12c
Autor:
Kidane Yalew, Xiaoyang Pang, Shixin Huang, Shuwen Zhang, Xianchao Yang, Ning Xie, Yunna Wang, Jiaping Lv, Xu Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2908 (2024)
Milk is an ideal environment for the growth of microorganisms, especially psychrotrophic bacteria, which can survive under cold conditions and produce heat-resistant enzymes. Psychrotrophic bacteria create the great problem of spoiling milk quality a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/277eff9dc6af4e12bae1b246366703dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sophie Marchand, Jan De Block, Maria Cristina Dantas Vanetti, Solimar Gonçalves Machado, Els Van Coillie, Marc Heyndrickx, François Baglinière
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY
Frontiers in Microbiology
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY
Frontiers in Microbiology
Raw bovine milk is highly nutritious as well as pH-neutral, providing the ideal conditions for microbial growth. The microbiota of raw milk is diverse and originates from several sources of contamination including the external udder surface, milking
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b39b283c443df50ef38cd028a663f71
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/11986
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/11986
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.