Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"heat-killed bacteria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaokang Niu, Xindi Yin, Xiuying Wu, Qi Zhang, Yunyun Jiang, Jingjing He, Yuyang Zhao, Chao Zhang, Yimei Ren, Mengxuan Lai, Yue Sang, Ran Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 2049 (2023)
Many probiotic bacteria have been proven to prevent allergic airway responses through immunomodulation. This study was conducted to evaluate the effects of heat-killed Bifidobacterium longum BBMN68 (BBMN68) in pasteurized yogurt on the alleviation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8c00fd657044c7db77ec46676c3048a
Autor:
Hiroko Nakai, Shinji Murosaki, Yoshihiro Yamamoto, Michiko Furutani, Rumiko Matsuoka, Yoshitaka Hirose
Publikováno v:
Journal of Immunotoxicology, Vol 18, Iss 1, Pp 127-135 (2021)
Heat-killed Lactobacillus plantarum L-137 (HK L-137) promotes immune function in animals. In healthy people, T-cell proliferation was shown to be enhanced by taking 10 mg HK L-137 daily for 12 weeks. However, the safety and efficacy of higher doses o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c8d038d6f364b658e71a7e2defbba4a
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 13 (2022)
Immune priming describes the phenomenon whereby after a primary pathogen exposure, a host more effectively fights a lethal secondary exposure (challenge) to the same pathogen. Conflicting evidence exists for immune priming in invertebrates, potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8463de85dac04b608ed7c60fadfbcd57
Publikováno v:
Pathogens, Vol 11, Iss 11, p 1260 (2022)
The study aimed to evaluate the effect of thermal inactivation of potentially probiotic lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from food on their ability to compete with pathogenic microorganisms. Five strains of LAB, previously isolated from fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da1c0009eea54580b61843bbfcc333fa
Autor:
Viviane Lima Batista, Luís Cláudio Lima De Jesus, Laísa Macedo Tavares, Fernanda Lima Alvarenga Barroso, Lucas Jorge da Silva Fernandes, Andria dos Santos Freitas, Monique Ferrary Americo, Mariana Martins Drumond, Pamela Mancha-Agresti, Enio Ferreira, Juliana Guimarães Laguna, Luiz Carlos Júnior Alcantara, Vasco Azevedo
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 7, p 1418 (2022)
Intestinal mucositis is a commonly reported side effect in oncology practice. Probiotics are considered an excellent alternative therapeutic approach to this debilitating condition; however, there are safety questions regarding the viable consumption
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/044a309e3bf74cd5976b65e488cd25da
Autor:
Shohei Satomi, Daichi Kokubu, Takuro Inoue, Masaya Sugiyama, Masashi Mizokami, Shigenori Suzuki, Kazumoto Murata
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 4, p 827 (2022)
The association between lactic acid bacteria (LAB) and their immunostimulatory effects has attracted considerable attention; however, it remains unclear whether LAB can induce interferon-lambdas (IFN-λs) in human epithelial cells under conditions th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acec41fe11164ecd9b2230abfe320f4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.