Zobrazeno 1 - 10
of 400
pro vyhledávání: '"heat penetration"'
Publikováno v:
Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 7, Iss 3, Pp 274-284 (2024)
In the field of computer vision, image segmentation using a clustering approach was employed. This non-destructive method was applied to process ohmic heating in honey, aiming to achieve an efficient and time-saving mass production process. The K-mea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bff606833d44cde883a9ebd2db1f8ee
Autor:
Rupali Tiwari, Vlastimil Boháč, Richard Hrčka, Anton Yi Ma, Mattias K. Gustavsson, Luigi Todaro, Petar Antov, Lubos Kristak
Publikováno v:
Developments in the Built Environment, Vol 20, Iss , Pp 100539- (2024)
The research aims on thermophysical properties of an ancient silver fir wood using transient plane heat source method in three directions of wood defined under isotropic environment. Crucial parameters studied at room temperature include thermal cond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6fde9611da54eca9628afd9ce3ec2a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.