Zobrazeno 1 - 10
of 10 062
pro vyhledávání: '"heat penetration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Marine Science and Engineering, Vol 12, Iss 10, p 1756 (2024)
The warming trend of the Mediterranean region is already well known, but there is still a lack of information on its seasonal/annual to multidecadal time scales and its distribution in all water masses, including deep water. New temporal and spatial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f55a6551e134c12ab0816ab041132ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MacNaughton, Mollye S.1, Whiteside, William S.1 wwhtsd@clemson.edu, Rieck, James R.2, Thomas, Ronald L.1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2018, Vol. 42 Issue 1, pn/a-1. 4p.
Autor:
Puthanangadi Dasan, Gouthamy1 (AUTHOR), Bojayanaik, Manjanaik1 (AUTHOR) manjanaikb@rediffmail.com, Gundubilli, Devika1 (AUTHOR), Banavath, Srinu Nayak1 (AUTHOR), Siravati, Maga Raju1 (AUTHOR), Obaliah, Mohan Chitradurga2 (AUTHOR), Alandur, Veena Shetty3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-9. 9p.