Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"heat coagulation time"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Darshna B. Prajapati, Dharti B. Kapadiya, Amit Kumar Jain, Bhavbhuti M. Mehta, Vijaykumar B. Darji, Kishorkumar D. Aparnathi
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 10, Iss 5, Pp 477-484 (2017)
Aim: The study was undertaken to find out the physicochemical characteristics, selected processing-related parameters and activity of selected enzymes in Surti goat milk. Materials and Methods: Milk samples from Surti goats and buffalo milk sample
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b518481780a146c18b70d44995d3633f
Autor:
Alan L. Kelly, Tom F. O'Callaghan, Jonathan B. Magan, Mark A. Fenelon, Noel A. McCarthy, Deirdre Hennessy, John T. Tobin
peer-reviewed This study examined the effect of dietary factors on compositional and functional properties of whole milk powder (WMP) produced from bovine milk. Raw milk samples were obtained from 3 groups of 18 Holstein Friesian spring-calving cows
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::afabbde90d2dcc89c7770efcdf1907a9
http://hdl.handle.net/11019/1963
http://hdl.handle.net/11019/1963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of key manufacturing steps (heat treatment, evaporation and spray drying) during the manufacture of low- and high-heat skim milk powders (SMP) on the physico-chemical and processing characteristics of milk, and concentrates of varying tot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::bc3239f3a96cc1e4d50d1351530bf3cb
https://hdl.handle.net/10468/5059
https://hdl.handle.net/10468/5059
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.