Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"healthy food choices"'
Autor:
Jenny Jia, Rachel Burgun, Alexa Reilly, Ross Sonnenblick, Lauren Fiechtner, Rachel M. Zack, Bianca Porneala, Anne N. Thorndike
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background The Greater Boston Food Bank’s (GBFB) Healthy Pantry Program (HPP) is an online training that teaches food pantry staff to implement behavioral nudges (e.g., traffic-light nutrition labels, choice architecture) to promote health
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b540ccbd6e2c47eaab3693ee23f7a797
Publikováno v:
Poslovna Izvrsnost, Vol 17, Iss 2, Pp 56-71 (2023)
Purpose: Within marketing and consumer research, prior studies have often tackled children's decisions concerning food in a fragmented manner, either by looking solely at attitudes or behaviours. Such an approach restricts the comprehensive compre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ea3ba423fc84445a429837ec0184d26
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 18, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background Online grocery stores offer opportunities to encourage healthier food choices at the moment that consumers place a product of their choice in their basket. This study assessed the effect of a swap offer, Nutri-Score labeling, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab799426eab40ff977609fb8c2faea7
Autor:
Cheong Siew Man, Lim Kuang Hock, Chan Ying Ying, Kee Chee Cheong, Lim Kuang Kuay, Teh Chien Huey, Azli Baharudin, Nur Shahida Abdul Aziz
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, Vol 40, Iss 1, Pp 1-9 (2021)
Abstract Background Fast-food consumption is an unhealthy dietary behaviour because it increases the risk of diet-related chronic diseases. We aimed to investigate factors associated with fast-food consumption, namely sociodemographic characteristics
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeb96fa410514dd8a98f7aafd530551f
Publikováno v:
Media Gizi Indonesia, Vol 16, Iss 2, Pp 124-129 (2021)
Unhealthy eating habits among Indonesian occur not only in adults, but also in adolescents. Adolescence is a transitional period and most easily aff ected by the surrounding environment. Environmental infl uences such as peer infl uence and family ea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/537394b0ca34461caf130999f55ddaa9
Autor:
Anil Samaranayake
Publikováno v:
Journal of the College of Community Physicians, Vol 27, Iss 4, Pp 465-467 (2021)
No abstract available
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b19553c0538469dbb25fb144fc06eb3
Autor:
Ioana Mihaela Balan, Emanuela Diana Gherman, Ioan Brad, Remus Gherman, Adina Horablaga, Teodor Ioan Trasca
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2179 (2022)
The Metabolic Food Waste MFW (kg of food) first developed in 2016 as a new indicator by Serafini and Toti, indicates the amount of food consumed above the nutritional requirements, and the impact of this overconsumption on the environment. It is nece
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4050f8d7d984416c80e76b214193e510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.