Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"healthy and sustainable diets"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The triple burden of obesity, undernutrition and climate change calls for systemic action to find solutions that co-benefit human and planetary health. A Nutritional Life Cycle Assessment (nLCA) can be used as a tool to assess the health- and environ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a72f1bc1f8c44b06b2e83b863e7eb6b9
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Local government authorities are well-placed to invest in evidence-based food policies that promote a population-wide shift to healthy and sustainable diets. This study describes the contextual factors that facilitated or impeded
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb9a96fc47014584bdde4c1e309b4eed
Autor:
Laura M. Pereira, Corinna Hawkes
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
An erosion of indigenous and traditional foods in the Global South has dramatically changed the global food system in the last 50 years. Reinvigorating these crops and the agro-biodiversity that they represent could provide benefits for healthier and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e05a0f3762ff41c4a06f2dbeb2a8dd39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainable Production and Consumption, 34, 371-384
Reaching healthy and sustainable diets for all people with the world's limited resources is one of the biggest challenges of humanity. The Healthy Reference Diet (HRD) is a recent proposal by the Eat-Lancet Commission for addressing this problem. Mex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Technological Forecasting and Social Change. 179
Increasing fruit and vegetable consumption in a shift towards more plant-based foods is considered a key component of a healthy and sustainable diet. Recent experimental work suggests that behavioural insights-based interventions in the immediate cho
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.