Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"health-promoting bacteria"'
Autor:
Natalia Garcia-Gonzalez, María A. Nuñez-Sanchez, Miguel Villoria Recio, Natalia Battista, Cormac G. M. Gahan, Aldo Corsetti
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2021)
Lactobacillus plantarum species (recently re-named Lactiplantibacillus (Lpb.) plantarum subsp. plantarum) can be isolated from both either the mammalian gut or specific fermented foods where they may be present at high concentrations. Whilst Lpb. pla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42f786dc9e264122b6442b33b26af5fa
Autor:
Ilaria Carafa, Giorgia Stocco, Tiziana Nardin, Roberto Larcher, Giovanni Bittante, Kieran Tuohy, Elena Franciosi
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
The cheese-derived strains Streptococcus thermophilus 84C isolated from Nostrano cheese, and Lactobacillus brevis DSM 32386 isolated from Traditional Mountain Malga cheese have been previously reported as γ-aminobutyric acid (GABA)-producers in vitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d69afc7bf0a4f13baafb5fb45c3de25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgia Stocco, Kieran Tuohy, I. Carafa, Roberto Larcher, Elena Franciosi, Giovanni Bittante, Tiziana Nardin
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
The cheese-derived strains Streptococcus thermophilus 84C isolated from Nostrano cheese, and Lactobacillus brevis DSM 32386 isolated from Traditional Mountain Malga cheese have been previously reported as γ-aminobutyric acid (GABA)-producers in vitr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oguz Gursoy, Özer Kinik
Cancer is an important global public health problem. Cancer incidence and mortality have been steadily rising throughout the last century in most areas of the world. Recent epidemiological evidences support to protective effects of probiotic bacteria
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1310c213f521acc094795d4dd1ed0a4
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/4547
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/4547
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.