Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"health drink"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 842 (2024)
This study aimed to explore the immunomodulatory effects and mechanism of a sodium hyaluronate health drink in immunosuppressed mice. The results showed that the sodium hyaluronate health drink could improve thymus atrophy, repair spleen cell damage,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b265a00d16e465cbf0a058098cd221e
Autor:
Muhammad Alfarizi, Rini Kurnia Sari
Publikováno v:
Food ScienTech Journal, Vol 3, Iss 2, Pp 127-140 (2021)
This study aims to formulate a business development strategy that is appropriate and can be applied to the traditional Indonesian health drink business "Telang Limao Bangkak" which is a combination of Bunga Telang and Limao Calong Bangka (Orange Key)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99f6aefd8a924a6bb69c391a9e347885
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natalia Stetsenko, Iryna Goyko
Publikováno v:
Technology Audit and Production Reserves, Vol 5, Iss 3(61), Pp 33-35 (2021)
The object of research is a method of producing a fermented drink from natural raw materials, the consumption of which will provide the human body with probiotics, prebiotics, vitamins and antioxidants. The work used general scientific research metho
Publikováno v:
Technology audit and production reserves; Vol. 5 No. 3(61) (2021): Chemical engineering; 33-35
Technology audit and production reserves; Том 5 № 3(61) (2021): Химическая инженерия; 33-35
Technology audit and production reserves; Том 5 № 3(61) (2021): Хімічна інженерія; 33-35
Technology audit and production reserves; Том 5 № 3(61) (2021): Химическая инженерия; 33-35
Technology audit and production reserves; Том 5 № 3(61) (2021): Хімічна інженерія; 33-35
The object of research is a method of producing a fermented drink from natural raw materials, the consumption of which will provide the human body with probiotics, prebiotics, vitamins and antioxidants. The work used general scientific research metho
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
dini
Chapter 1, entitled An overview of functional Beverages, by Irene Dini provides an updated review of the various applications of health and wellness drinks, discussing their impact in highly debated current issues such as food intolerance, organic fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::23ef90a7eecef3a51a5cadba6f0b1d13
http://hdl.handle.net/11588/755729
http://hdl.handle.net/11588/755729
Publikováno v:
Proceedings of Engineering and Technology Innovation, Vol 8 (2018)
Sugar kefir grains (Tibicos) are a symbiotic culture of bacteria and yeasts which were assembled by various strains of microbes attached polysaccharide bracket composed of white transparent particles. Initially, we used chemical colorimetric method t