Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"hazelnut skin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matteo Daghio, Carlo Viti, Federica Mannelli, Mariano Pauselli, Antonio Natalello, Giuseppe Luciano, Bernardo Valenti, Arianna Buccioni
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 20, Iss 1, Pp 1256-1263 (2021)
The reuse of by-products from the agro-industry in animal feeding is desirable to increase the sustainability of the productions. Hazelnut skin is a by-product of the food industry and due to the high content in crude fat and phenolic compounds can b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cf67520698c4833a78933bae1e9237b
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 6, p 2680 (2023)
Glycation and the accumulation of advanced glycation end-products (AGEs) are known to occur during aging, diabetes and neurodegenerative diseases. Increased glucose or methylglyoxal (MGO) levels in the blood of diabetic patients result in increased A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a2f1fca5bec47adb9a25aa9646f64be
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 328 (2023)
Hazelnut skin is a by-product produced from hazelnut processing. It can be used as a nutritional supplement due to its high nutrient values. The purpose of this study was to evaluate the dough properties of refined flour (RF) with the addition of haz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01b3626845c6461f81fc5bd0419f98da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irene Viola, Paolo Tizzani, Giovanni Perona, Carola Lussiana, Antonio Mimosi, Patrizia Ponzio, Paolo Cornale
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 22, p 3220 (2022)
Passive immunity transfer has a pivotal role in newborn lambs, where the colostrum represents the primary source of immunoglobulins. This study hypothesized that the high content in polyphenolic compounds, mono- and poly-unsaturated fatty acids, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c8ab394a439491192ca7e363954265c
Autor:
Negin Seif Zadeh, Giuseppe Zeppa
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1969 (2022)
Hazelnut skin is a rich source of polyphenols but is generally discarded during the roasting process of hazelnuts. Previous studies reported the extraction and identification of these compounds using different solvents and procedures; however, there
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84aab999223a49a3b348daf603460c80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Banimahd Keivani, M.
Publikováno v:
Caspian Journal of Environmental Sciences, Vol 16, Iss 3, Pp 249-258 (2018)
The entrance of household wastewater to rivers has not only brought about numerous environmental problems, which have resulted in a huge problem in the society, but also led to undesirable mental and psychological effects in the society. The remova
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd38b9dc52b54d6da0d494d66cfe9655