Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"hazelnut beverage"'
Autor:
OSMAN GUL, ILYAS ATALAR, MUSTAFA MORTAS, FURKAN TURKER SARICAOGLU, AYSEGUL BESIR, LATIFE BETUL GUL, FEHMI YAZICI
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 94, Iss 1 (2022)
Abstract Hazelnut beverage is a plant-based beverage produced from hazelnut cake as a by-product obtained after cold press extraction. It has high nutritional value and a significant percentage of consumers show interest in it due to its health benef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79cfd46f569b4941b4de54c59b5848c9
Publikováno v:
Gıda. 44:980-987
In this study, the changes in the quality parameters of hazelnut beverages treated with low (LHT; 72°C for 20 min) and high temperature (HHT; 105°C for 1 min) after high pressure homogenization process were determined during short (10 days) and lon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 44, Issue: 6 980-987
Gıda
Gıda
Bu çalışmada, yüksek basınç homojenizasyonu işlemindensonra düşük (LHT; 72 °C’de 20 dak) ve yüksek (HHT; 105 °C’de 1 dak) ısıl işlemuygulanan fındık içeceklerinin sırası ile kısa (10 gün) ve uzun süreli (120gün) depolama
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::cbd4759cf92e3ccbb720f57e54eda190
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/49361/587488
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/49361/587488
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilyas Atalar, Furkan Turker Saricaoglu, Fehmi Yazici, Mustafa Mortas, Osman Gul, Latife Betul Gul
YAZICI, Fehmi/0000-0001-9601-8843; Atalar, Ilyas/0000-0001-8560-0010 WOS: 000489940700008 The aim of this study was to investigate the effect of low (65, 72 and 85 degrees C) and high (105, 110 and 115 degrees C) temperature heat treatment on the mic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c2fc94463dd6a5b966c8906a88b6e34f
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/68297
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/68297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.