Zobrazeno 1 - 10
of 7 589
pro vyhledávání: '"hazard characterization"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 11, Pp 100374- (2024)
Surveillance and monitoring of foods for the presence of antimicrobial-resistant (AMR) bacteria are required to assess the risks these bacteria pose to human health. Frequently consumed raw or lightly cooked, live bivalve shellfish such as mussels an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8adac6a85b344c49a1c12afa52bef345
Autor:
Louro H; Department of Human Genetics, National Institute of Health Dr. Ricardo Jorge (INSA) and Centre for Toxicogenomics and Human Health (ToxOmics), NOVA Medical School, Universidade Nova de Lisboa, Av. Padre Cruz, 1649-016, Lisbon, Portugal., Vettorazzi A; MITOX Research Group, Department of Pharmaceutical Sciences, Faculty of Pharmacy and Nutrition, UNAV-University of Navarra, Pamplona, Spain., López de Cerain A; MITOX Research Group, Department of Pharmaceutical Sciences, Faculty of Pharmacy and Nutrition, UNAV-University of Navarra, Pamplona, Spain., Spyropoulou A; Laboratory of Toxicological Control of Pesticides, Scientific Directorate of Pesticides' Control and Phytopharmacy, Benaki Phytopathological Institute, 145 61, Attica, Greece., Solhaug A; Norwegian Veterinary Institute, PO Box 64, 1431, Ås, Norway., Straumfors A; Department Food Safety, BfR, German Federal Institute for Risk Assessment, Max-Dohrnstraße 8-10, 10589, Berlin, Germany., Behr AC; Department of Chemical and Physical Health Risks, Sciensano, Brussels, Belgium., Mertens B; Department of Genetic Toxicology and Cancer Biology, National Institute of Biology, Večna Pot 111, 1000, Ljubljana, Slovenia., Žegura B; INRS, Institut National de Recherche et de Sécurité pour la Prévention des accidents du travail et des maladies professionnelles, Rue du Morvan, CS 60027, 54519, Vandœuvre Lès Nancy Cedex, France., Fæste CK; Norwegian Veterinary Institute, PO Box 64, 1431, Ås, Norway., Ndiaye D; Department of Food Chemistry and Toxicology, Faculty of Chemistry, University of Vienna, Vienna, Austria., Spilioti E; Laboratory of Toxicological Control of Pesticides, Scientific Directorate of Pesticides' Control and Phytopharmacy, Benaki Phytopathological Institute, 145 61, Attica, Greece., Varga E; Food Hygiene and Technology, University of Veterinary Medicine, Vienna, Veterinärplatz 1, 1210, Vienna, Austria.; Toxicology of Contaminants Unit, Fougères Laboratory, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health and Safety, 10 B rue Claude Bourgelat, 35306, Fougères, France., Dubreil E; Department of Chemical Toxicology, Norwegian Institute of Public Health, Lovisenberggate 8, 0456, Oslo, Norway., Borsos E; Food Hygiene and Technology, University of Veterinary Medicine, Vienna, Veterinärplatz 1, 1210, Vienna, Austria., Crudo F; Food Hygiene and Technology, University of Veterinary Medicine, Vienna, Veterinärplatz 1, 1210, Vienna, Austria., Eriksen GS; Norwegian Veterinary Institute, PO Box 64, 1431, Ås, Norway., Snapkow I; Fraunhofer Institute for Biomedical Engineering IBMT, Joseph-Von-Fraunhofer-Weg 1, 66280, Sulzbach, Germany., Henri J; Department of Chemical Toxicology, Norwegian Institute of Public Health, Lovisenberggate 8, 0456, Oslo, Norway., Sanders J; Department of Genetic Toxicology and Cancer Biology, National Institute of Biology, Večna Pot 111, 1000, Ljubljana, Slovenia., Machera K; Laboratory of Toxicological Control of Pesticides, Scientific Directorate of Pesticides' Control and Phytopharmacy, Benaki Phytopathological Institute, 145 61, Attica, Greece., Gaté L; Department of Food Chemistry and Toxicology, Faculty of Chemistry, University of Vienna, Vienna, Austria., Le Hegarat L; Department of Chemical Toxicology, Norwegian Institute of Public Health, Lovisenberggate 8, 0456, Oslo, Norway., Novak M; INRS, Institut National de Recherche et de Sécurité pour la Prévention des accidents du travail et des maladies professionnelles, Rue du Morvan, CS 60027, 54519, Vandœuvre Lès Nancy Cedex, France., Smith NM; Fraunhofer Institute for Biomedical Engineering IBMT, Joseph-Von-Fraunhofer-Weg 1, 66280, Sulzbach, Germany., Krapf S; Department Food Safety, BfR, German Federal Institute for Risk Assessment, Max-Dohrnstraße 8-10, 10589, Berlin, Germany., Hager S; Food Hygiene and Technology, University of Veterinary Medicine, Vienna, Veterinärplatz 1, 1210, Vienna, Austria., Fessard V; Department of Chemical Toxicology, Norwegian Institute of Public Health, Lovisenberggate 8, 0456, Oslo, Norway., Kohl Y; Department Safety in the Food Chain, BfR, German Federal Institute for Risk Assessment, Max-Dohrn-Straße 8-10, 10589, Berlin, Germany., Silva MJ; Department of Human Genetics, National Institute of Health Dr. Ricardo Jorge (INSA) and Centre for Toxicogenomics and Human Health (ToxOmics), NOVA Medical School, Universidade Nova de Lisboa, Av. Padre Cruz, 1649-016, Lisbon, Portugal., Dirven H; Fraunhofer Institute for Biomedical Engineering IBMT, Joseph-Von-Fraunhofer-Weg 1, 66280, Sulzbach, Germany., Dietrich J; National Institute of Occupational Health, Gydas Vei 8, 0363, Oslo, Norway., Marko D; Food Hygiene and Technology, University of Veterinary Medicine, Vienna, Veterinärplatz 1, 1210, Vienna, Austria. doris.marko@univie.ac.at.
Publikováno v:
Archives of toxicology [Arch Toxicol] 2024 Oct; Vol. 98 (10), pp. 3513-3514.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ubelhor, Ryan1 (AUTHOR) ryan.p.ubelhor.civ@us.navy.mil, Ellison, Daniel2 (AUTHOR), Hopkins, Cassie N.1 (AUTHOR), Hacker, Christopher D.1 (AUTHOR), Pirani, Badruddin1 (AUTHOR), Pol, Vilas G.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Jun2023, Vol. 148 Issue 12, p5403-5421. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.