Zobrazeno 1 - 10
of 743
pro vyhledávání: '"hay milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sebastian Imperiale, Elke Kaneppele, Ksenia Morozova, Federico Fava, Demian Martini-Lösch, Peter Robatscher, Giovanni Peratoner, Elena Venir, Daniela Eisenstecken, Matteo Scampicchio
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 2926 (2021)
Hay milk is a traditional dairy product recently launched on the market. It is protected as “traditional specialty guaranteed” (TSG) and subjected to strict regulations. One of the most important restrictions is that the cow’s feed ration must
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be9be882ff4e4242ac07455090b0e451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 2, p 431 (2021)
Central and South Italy are characterized by small-scale dairy farms and growing abandonment by farmers for other, better-paid, off-farm jobs. New marketing concepts for milk can be one solution to remunerate mountain farmers for their efforts. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5715db907bea4afdbd9748b140d2919d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fritzsche, Julia
Foregrounding relations and processes in resilience thinking has the potential to enable more holistic analyses and account for complexity, which could lead to more resilient actions, interventions, or ways of being. The concept of farming resilience
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-217657
Autor:
Scampicchio, Sebastian Imperiale, Elke Kaneppele, Ksenia Morozova, Federico Fava, Demian Martini-Lösch, Peter Robatscher, Giovanni Peratoner, Elena Venir, Daniela Eisenstecken, Matteo
Publikováno v:
Foods; Volume 10; Issue 12; Pages: 2926
Hay milk is a traditional dairy product recently launched on the market. It is protected as “traditional specialty guaranteed” (TSG) and subjected to strict regulations. One of the most important restrictions is that the cow’s feed ration must