Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"harvesting frequency"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10599-10610 (2024)
ABSTRACT: The nutritive value of grass silage can be improved by harvesting herbage at a less mature growth stage, which in practice usually involves more frequent harvests. This study examined the performance of dairy cows offered grass silages prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fac4a8a24c114672883070d3e51d4323
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Napier grass (Pennisetum purpureum Schumach) comprises up to 80% of the cattle diet in many tropical and subtropical regions and is used primarily by smallholder farmers. Despite the grass’s high yield, resulting animal productivity from this grass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d67fa0c5c034037b261aff826106574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gil Mario Ferreira Gomes, Magno José Duarte Cândido, Marcos Neves Lopes, Theyson Duarte Maranhão, Dhones Rodrigues de Andrade, Jander Fabrício Martins Costa, Walisson Marques Silveira, José Neuman Miranda Neiva
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 53, Iss 2, Pp 221-228 (2018)
Abstract: The objective of this work was to evaluate the effects of combined phosphorus and nitrogen fertilization and of harvesting frequency on the chemical composition of 'Gigante' cactus pear (Opuntia ficus-indica) cladodes. The experiment was ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d109e347ed471fbb45ea026206a913
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 25, Iss 12, Pp 1691-1700 (2012)
The experiment studied the effect of harvesting frequencies and varieties on yield, chemical composition and hydrogen cyanide content in cassava foliage. Foliage from three cassava varieties, K94 (very bitter), K98-7 (medium bitter) and a local (swee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eff8393941c491e85ce86fb965c846f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aldo Ceferino Bernardis, Juan Carlos Martínez-González, Sonia Patricia Castillo-Rodríguez, Leandro Pablo Schnellmann, Juan Jose Verdoljak
Publikováno v:
Agronomía Mesoamericana, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 553-562, Published: AUG 2019
Agronomía Mesoamericana, Pp 553-562 (2019)
Agronomía Mesoamericana, Pp 553-562 (2019)
Resumen Introducción. La actividad ganadera, se desarrolla en pastoreo como principal recurso alimenticio. En el centro y norte de Argentina se están introduciendo pasturas con mayor producción de biomasa y capacidad de mantener la calidad forraje
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.