Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"hard-type cheese"'
Autor:
Popović-Vranješ Anka, Paskaš Snežana, Kasalica Anka, Jevtić Marija, Popović Milka, Belić Branislava
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 32, Iss 4, Pp 393-402 (2016)
Organic cheeses are value added products that provide small dairy farmers with a viable source of income and has the potential to revitalize farms, provide new jobs, and develop new cheese varieties with unique flavours for consumers to experience. P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d4e852328af4e97b141efcfa93ac9cc
Autor:
Branislava Belić, Snežana Paskaš, Anka Popović-Vranješ, Anka Kasalica, Milka Popović, Marija Jevtic
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry (2016) 32(4):393-402
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 32, Iss 4, Pp 393-402 (2016)
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 32, Iss 4, Pp 393-402 (2016)
Organic cheeses are value added products that provide small dairy farmers with a viable source of income and has the potential to revitalize farms, provide new jobs, and develop new cheese varieties with unique flavours for consumers to experience. P
Autor:
Κατεχάκη, Ελευθερία
Στο εισαγωγικό μέρος της διατριβής περιγράφονται επιστημονικά δεδομένα για τους λακτοβάκιλλους, τις ζύμες και άλλους προβιοτικούς μικ
Externí odkaz:
http://nemertes.lis.upatras.gr/jspui/handle/10889/4757
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.