Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"hard and soft proteins"'
Autor:
Philippe Cottereau, Aude Vernhet, Frédéric Charrier, Céline Poncet-Legrand, Eric Meistermann, Patrick Chemardin
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, In press, 68 (47), pp.13450-13458. ⟨10.1021/acs.jafc.0c00094⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, In press, 68 (47), pp.13450-13458. ⟨10.1021/acs.jafc.0c00094⟩
International audience; Bentonite fining is the most popular treatment used to remove proteins in white and rose wines. The usual heat test used to adjust the bentonite dose consists of heating the wine during 30 min at 80 degrees C. At this temperat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fdb263b621c91bd3cd9037794b2e02b2
https://hal.inrae.fr/hal-02888974
https://hal.inrae.fr/hal-02888974
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.