Zobrazeno 1 - 10
of 7 337
pro vyhledávání: '"haloarchaea"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Hyeju1 (AUTHOR), Cho, Eui‐Sang2,3 (AUTHOR), Hwang, Chi Young2 (AUTHOR), Cao, Lei4 (AUTHOR), Kim, Mi‐Bo5 (AUTHOR), Lee, Sang Gil1,5 (AUTHOR) sglee1125@pknu.ac.kr, Seo, Myung‐Ji2,6,7 (AUTHOR) mjseo@inu.ac.kr
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Sep2024, Vol. 17 Issue 9, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosario Martínez, Alejandro García Beltrán, Garyfallia Kapravelou, Ana Guzmán, Aída Lozano, Patricia Gómez-Villegas, Rosa León, Javier Vigara, Milagros Galisteo, Pilar Aranda, María López-Jurado, José Prados, Consolación Melguizo, Jesus M. Porres
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106194- (2024)
Marine microbiota is garnering increasing interest as a potential source of novel foods with enhanced nutritional and functional properties. In this study, the proximate composition and antioxidant capacity of five haloarchaea and microalgae species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb7e1057c8ac41cca87ca10e3d33c41e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 8, p 1738 (2024)
Climate change and the scarcity of primary resources are driving the development of new, more renewable and environmentally friendly industrial processes. As part of this green chemistry approach, extremozymes (extreme microbial enzymes) can be used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d434a4fe11405e8da4e3793c14a472
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 17, Iss 9, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Carotenoids are natural pigments utilized as colourants and antioxidants across food, pharmaceutical and cosmetic industries. They exist in carbon chain lengths of C30, C40, C45 and C50, with C40 variants being the most common. Bacterioruber
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c185dceb0acb47979438f45d057f55ae
Autor:
Hagagy, Nashwa1 (AUTHOR) niibrahem@uj.edu.sa, Saddiq, Amna A.1 (AUTHOR), Tag, Hend M.1 (AUTHOR), Selim, Samy2 (AUTHOR) niibrahem@uj.edu.sa, AbdElgawad, Hamada3 (AUTHOR), Martínez-Espinosa, Rosa María4,5 (AUTHOR) niibrahem@uj.edu.sa
Publikováno v:
Molecules. Nov2022, Vol. 27 Issue 21, p7366. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.