Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "haccp"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
73 527
pro vyhledávání:
'"haccp"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
HACCP : a food industry briefing / Sara Mortimore and Carol Wallace. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mortimore, Sara
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 2
2
Elektronická kniha
HACCP [electronic resource] : a practical approach / foreword by William H. Sperber.
Autor:
Mortimore, Sara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
HACCP : A Toolkit for Implementation. [elektronicky zdroj]
Autor:
Wareing, Peter
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
HACCP [elektronicky zdroj] : a toolkit for implementation / [edited by] Peter Wareing.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
HACCP [elektronicky zdroj] / Sara Mortimore and Carol Wallace ; compiling editor, Christos Cassianos.
Autor:
Mortimore, Sara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Haccp : A Practical Approach. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mortimore, Sara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Haccp : Principles and Applications. [elektronicky zdroj]
Autor:
Pierson, Merle D.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)(Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Haccp : A Practical Approach. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mortimore, Sara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)(Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
HACCP : Principles and Applications. [electronic resource]
Autor:
Pierson, Merle D.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
HACCP : A Practical Approach. [electronic resource]
Autor:
Mortimore, Sara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[7353]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
27 332
Akademické články
9 947
Elektronické knihy
7 593
Trade Publications
4 270
Časopisy
2 316
Knihy
1 406
Reports
703
Recenze
672
Konferenční materiály
586
News
569
Dissertations
216
Electronic Resources
4
Biographies
2
Research Starters
Předmět
8 240
food safety
5 240
food industry
4 355
haccp
2 973
food science
2 434
business
2 076
business.industry
1 505
food handling
1 461
hazard analysis & critical control point (food safety system)
1 396
nutrition. foods and food supply
1 396
tx341-641
1 250
meat industry
1 210
food contamination
1 161
foodborne diseases
1 146
food
1 124
food quality
1 121
safety
1 101
salmonella
1 062
conferences & conventions
1 059
meat
1 052
risk assessment
981
biology
970
critical control point
953
food service
940
lcsh:nutrition. foods and food supply
940
lcsh:tx341-641
935
medicine
930
hygiene
929
escherichia coli
923
public health
912
hazard analysis and critical control points
912
quality
872
united states. food & drug administration
863
chemistry
778
food microbiology
774
microbiology
735
media_common
714
agriculture
702
biotechnology
694
listeria monocytogenes
689
food and beverages
682
media_common.quotation_subject
677
quality control
626
food inspection
572
supply chains
567
hazard analysis
566
food supply
565
food packaging
554
biology.organism_classification
554
marketing
544
nutrition
Vydavatel
6 048
bnp media
4 520
haccp consulting
4 261
wiley-blackwell
2 616
marketline, a progressive digital media business
1 794
taylor & francis ltd
1 574
springer nature
1 532
mdpi
1 441
dfv mediengruppe
1 327
springer
844
crc press
739
emerald publishing limited
666
european food safety authority
631
elsevier b.v.
539
elsevier
407
national environmental health association
395
hindawi limited
384
wiley
381
associated newspapers ltd
380
academic press
356
elsevier sci ltd
319
emerald group publishing limited
303
woodhead publishing
300
sage publications inc.
204
institute of food technologists
197
nova science publishers, inc
175
cambridge university press
155
sciendo
143
elsevier ltd
126
iwa publishing
118
mdpi ag
116
edp sciences
111
royal society of chemistry
106
codon publications
88
elsevier inc.
85
brill | wageningen academic
78
oxford university press
73
wageningen academic publishers
48
taylor & francis group
46
national institute of environmental health sciences
45
br
34
book news, inc.
22
sage publications, ltd.
13
sage publications, inc.
4
cracow university of economics press
4
spoleczna akademia nauk
4
university of social sciences
4
wydawnictwo uniwersytetu ekonomicznego w krakowie
3
kluwer academic publ
1
elsevier b. v.
1
japan science & technology agency
Publikováno v
1 969
potravinarstvo
1 646
national provisioner
1 345
potravinarstvo slovak journal of food sciences
1 154
food control
1 106
slovak journal of food sciences / potravinarstvo
1 092
food engineering
842
food manufacture
699
industria alimenticia
687
efsa journal
442
journal of environmental health
418
british food journal
379
daily mail
362
fleischwirtschaft
348
journal of food protection
333
foods
328
food management
303
journal of food safety
273
international journal of food microbiology
191
journal of applied microbiology
187
international journal of dairy technology
151
international journal of environmental health research
128
italian journal of food safety
126
american journal of agricultural economics
116
toxins
115
food reviews international
113
journal of food quality
100
letters in applied microbiology
97
journal of the american dietetic association
93
frontiers in microbiology
91
food microbiology
88
agribusiness
66
critical reviews in food science and nutrition
63
comprehensive reviews in food science and food safety
60
meat science
58
bmc public health
52
food and drug law journal
51
trends in food science & technology
50
archivos latinoamericanos de nutricion
35
environmental health perspectives
35
food policy
34
irish veterinary journal
30
journal of hospital infection
27
heliyon
26
journal of dairy science
25
food research international
23
international journal of hygiene and environmental health
22
acta veterinaria scandinavica
21
international journal of environmental research and public health
21
international journal of hospitality management
20
preventive veterinary medicine
Zdroj
25 428
Complementary Index
12 043
Business Source Ultimate
8 956
eBook Index
7 929
OpenAIRE
7 010
Academic Search Ultimate
3 082
Scopus®
1 802
Directory of Open Access Journals
1 376
Science Citation Index Expanded
1 255
Regional Business News
941
MEDLINE
937
eBook Collection (EBSCOhost)
924
Supplemental Index
608
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
513
Emerald Insight
183
Social Sciences Citation Index
135
Vybrané kolekce e-knih
116
JSTOR Journals
103
GreenFILE
69
ScienceDirect
53
SAGE Knowledge
21
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
8
NORA (Norwegian Open Research Archive)
8
Oxford Scholarship Online
7
Oxford Reference
7
Digitalni knihovny ČR
4
Library, Information Science & Technology Abstracts
2
SAGE Research Methods
2
Research Starters
1
Katalog Knihovny AV ČR
1
Brill E-Book Collection
1
arXiv
1
E-LIS (Eprints in Library & Information Science)
1
Arts & Humanities Citation Index
Geografie
4 456
united states
665
united kingdom
314
china
248
canada
245
europe
214
australia
139
italy
123
turkey
101
new zealand
81
greece
Umístění
1
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......