Zobrazeno 1 - 10
of 21 156
pro vyhledávání: '"h32"'
Autor:
Moynagh, Jim, Viscardi, Paolo
Publikováno v:
The Irish Naturalists' Journal, 2022 Dec 01. 39, 104-106.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48753614
Autor:
Wong Padilla, Idania1 idania.wong@cigb.edu.cu, Victoria Portel, Yanara de la Caridad1, Dominguez Rabilero, Laritza Caridad1, Somonte Sánchez, Danalay1, Sánchez Ortiz, Ileana1, Alvarez Lugo, Irene1, Nordelo Valdivia, Aylin1, Carrazana Granado, Dulemy1, González Ríos, Raul1
Publikováno v:
Cultivos Tropicales. abr-jun2024, Vol. 45 Issue 2, p1-7. 7p.
Autor:
Morales-Borrell, Dayana, González-Fernández, Nemecio, Silva, Rutdali Segura, Gómez, Eladio Salazar
Publikováno v:
In Biotechnology Reports December 2021 32
Publikováno v:
Journal of Atomic & Molecular Physics (1000-0364). Aug2024, Vol. 41 Issue 4, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2019 130:146-150
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 6, p 3047 (2022)
Acetic acid bacteria (AAB) has found applications in food technology, including beverages and vinegar. Generally, AAB shows several beneficial properties and has technological usefulness. Properly selected and tested strains of this group of bacteria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ebeb31ecc94d2f85d78e88c13d30f6