Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"gut survival"'
Autor:
Deol, Parneet Kaur1,2 (AUTHOR), Khare, Pragyanshu3 (AUTHOR), Singh, Dhirendra Pratap3 (AUTHOR), Bishnoi, Mahendra3 (AUTHOR), Kondepudi, Kanthi Kiran3 (AUTHOR), Kaur, Indu Pal1 (AUTHOR) indupalkaur@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Drug Targeting. Dec2020, Vol. 28 Issue 10, p1053-1062. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 163(2-3)
A set of 80 Lactobacillus strains (36 Lactobacillus plantarum and 44 Lactobacillus paracasei) isolated from Spanish farmhouse cheeses have been studied as to their functional and safety properties and their survival under gut-related conditions. None
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ecology, 2005 Apr 01. 93(2), 353-361.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3599402
Publikováno v:
Functional Ecology, 2002 Jun 01. 16(3), 296-304.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/826582
Autor:
Joana Coimbra-Gomes, Patrícia J. M. Reis, Tânia G. Tavares, Francisco Xavier Malcata, Angela C. Macedo
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 19; Pages: 3050
Current market trends point at increasing demand for functional foods, namely those carrying probiotics. In the case of table olives, presence of probiotics would convey a competitive advantage to Mediterranean-based diets, already established for th
Autor:
Beatriz Pérez Montoro, Nabil Benomar, Leyre Lavilla- Lerma, Sonia Castillo Gutiérrez, Antonio Galvez, Hikmate Abriouel
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
A collection of 31 Lactobacillus pentosus strains isolated from naturally fermented Aloreña green table olives were screened in depth in the present study for their probiotic potential. Several strains could be considered promising probiotic candida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b7ae5f80af44379969d05e6a7c2e267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nabil Benomar, Leyre Lavilla Lerma, Sonia Castillo Gutiérrez, Hikmate Abriouel, Beatriz Pérez Montoro, Antonio Gálvez
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology. 7
A collection of 31 Lactobacillus pentosus strains isolated from naturally fermented Aloreña green table olives were screened in depth in the present study for their probiotic potential. Several strains could be considered promising probiotic candida