Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"gum polysaccharide"'
Autor:
Bing Xu, Ping Sun, Jun Lu, Yi Wang, Xianrui Lin, Chenfei Chen, Jianxi Zhu, Huijuan Jia, Xinwei Wang, Jiansheng Shen, Chuang Yu, Tao Feng
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 5, Iss 1, Pp 79-87 (2025)
Peach gum polysaccharides have multiple biological functions, such as anti-oxidation, blood lipids reduction, and immune protection. However, their impact on the gut microbiota was still unclear. Here, high throughput sequencing was used to study the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf5f0c4664c14f41ae7c6c07f60a89a2
Publikováno v:
Macromol, Vol 4, Iss 3, Pp 475-489 (2024)
Thermoplastic starch (TPS) has gained considerable attention during the last few years in developing starch-based biodegradable food packaging materials or edible coatings due to its high availability and low cost. TPS is manufactured from starch pla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9e3d62175e44c4bb016eff465b9280c
Autor:
Shugang Li, Guopeng Li, Dongjie Liu, Mingxin Li, Huanhuan Liu, Wenxiu Zhu, Ke Wang, Xiaomeng Ren
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 115, Iss , Pp 106098- (2024)
Peach gum polysaccharide (PGP) is a natural compound known for its anti-inflammatory and antioxidant properties. This study aimed to investigate the potential protective effect of PGP against Enterococcus faecium E745-induced pneumonia and elucidate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a62d42f4faf45fd87ba3b39a606f1e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.