Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"growth limit"'
Publikováno v:
Earth's Future, Vol 12, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Amidst escalating global changes and heightened human activities, tidal flats worldwide are facing a transition from accretion to erosion. In order to quantify the growth pattern of tidal flats and its response to changes in multiple externa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ad972aee8042cbba156e1a6b8bb721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jin Won Kang, Ulrich Witt, Sam Youl Lee, Eui Seob Jeong, Jaehoon Rhee, Anil K. Gupta, Philip Cooke, JiYoung Park, Taeho Park, JinHyo Joseph Yun, Kong-Rae Lee, Keun Lee, Venni V. Krishna, Kyung Bae Park, Kwang Ho Jung, Fumio Kodama, Sang Ok Choi, JeongHo Yang, Woo Sung Jung, Natalja Lace, Francisco Javier Carrillo Gamboa, Dong Kyu Won, Fred Phillips
Publikováno v:
Journal of Open Innovation: Technology, Market, and Complexity. 2:1-4
We propose an international economic agenda to overcome the growth limits of capitalism that can be supported by the United Nations. Sustainable Environment based global goals should be added to sustainable economy. For this, we propose dynamic balan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.J.F. van Valenberg, E. Wemmenhove, Marcel H. Zwietering, A.C.M. van Hooijdonk, Marjon H. J. Wells-Bennik
Publikováno v:
Food Control, 84, 413-418
Food Control 84 (2018)
Food Control 84 (2018)
In this study, factors relevant to nature-ripened Gouda cheese were evaluated for their potential to inhibit growth of Listeria monocytogenes. Factors included water activity, pH, undissociated acetic and lactic acid, diacetyl, free fatty acids, lact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4abea387cb34975566463e44bb9f96c
https://research.wur.nl/en/publications/factors-that-inhibit-growth-of-listeria-monocytogenes-in-nature-r
https://research.wur.nl/en/publications/factors-that-inhibit-growth-of-listeria-monocytogenes-in-nature-r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology. 22:469-473
Five verotoxin-producing non-O157:H7 Escherichia coli (VTEC) isolates (serotypes O26:H11, O91:H21, O111:H-, O145:H-, O174:H21) from hamburger and cattle, one O157:H7 clinical strain (human) and one O157:H7 strain isolated from cattle, were evaluated