Zobrazeno 1 - 10
of 54 027
pro vyhledávání: '"groat"'
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 3, Pp 17-22 (2024)
At the origin of wheat-spelt breeding in Ukraine is the outstanding scientific breeder Fedir Pariy. As of today, seven varieties of wheat-spelt have been entered into the Register of plant varieties suitable for distribution in the territory of Ukrai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/712e84a536014265be20095534d44cea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Peternakan Terapan, Vol 8, Iss 1 (2024)
This study aimed to determine the effect of using complete feed containing protected soybean groats on the production performance and feed efficiency of fattening thin-tailed sheep. Protection using 37% formaldehyde as much as 1% of dry soybean groat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afb84be4ba964a1290a9cc667a6aaf34
Autor:
Yan, Honghai1,2 (AUTHOR) honghai_yan@outlook.com, Zhang, Haixu2 (AUTHOR), Zhou, Pingping2 (AUTHOR), Ren, Changzhong3 (AUTHOR), Peng, Yuanying1,2 (AUTHOR) yy.peng@hotmail.com
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Mar2023, Vol. 24 Issue 6, p5581. 16p.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1786 (2024)
Canary seed flour is a new food ingredient that the United States Food and Drug Administration (FDA) and Health Canada recently granted Generally Regarded as Safe (GRAS) status. Stability in nutritional composition and functional properties is an ess
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2b4434221748bebb3ac5d14ac446f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 6, p 5581 (2023)
Groat protein content (GPC) is a key quality trait attribute in oat. Understanding the variation of GPC in oat germplasms and identifying genomic regions associated with GPC are essential for improving this trait. In this study, the GPC of 174 divers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8446d0097b1f4baa97f39ecf6afe09c0
Autor:
Konakbayeva, Dinara, Tabtabaei, Solmaz
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 December 2021 278
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 November 2021 272