Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"grilled meat"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 12, Pp 100179- (2023)
This study presents mitigation strategies for reducing carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) contamination levels in grilled meat using high-temperature refined charcoal (HTC) prepared by Iwate kiln, also known as high-quality charcoal.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd9b1ddb36ea41d3aaf3ce1c2fa48c00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 143 (2023)
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and polychlorinated biphenyls (PCBs) are recognized as carcinogens and mutagenic food contaminants that threaten public health. As for food safety aspects, control of these contaminants in processed and fatty f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fddc9db9073f4f958a7109c63d9476be
Publikováno v:
Clinical Case Reports, Vol 10, Iss 8, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract An 81‐year‐old woman was referred to our hospital with a chief complaint of chest discomfort; CT imaging suggested for cervical emphysema. However, direct observation revealed a grilled liver stuck to the larynx. Carefully taking the pat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfc7ac3634f947e6b8eca1ed3a27b357
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.