Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"green valorization"'
Autor:
Diana Ferreira-Sousa, Zlatina Genisheva, María Jesús Rodríguez-Yoldi, Beatriz Gullón, Carlos E. Costa, José A. Teixeira, Cláudia M. Botelho, Pedro Ferreira-Santos
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 2, p 192 (2024)
The increasing world population means an increased demand for sustainable processes and products related to foods, particularly those with added health benefits. Plants can be an alternative source of nutritional and biofunctional ingredients. Cytisu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59186ad92de34d0ea5ac04990f88175c
Publikováno v:
Current Research in Green and Sustainable Chemistry, Vol 5, Iss , Pp 100340- (2022)
The need for food has drastically increased with the world population's unprecedented growth, which consequently raised agricultural production. The increased agricultural and food production as a whole has resulted in the generation of enormous amou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89fe2ab7d06a454090028f8eb06f8a9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.