Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"green stuffed table olives"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2307 (2023)
The desalting process is critical for packaging table olives in brine with reduced NaCl or fortified mineral nutrients. In this study, the effect of desalting on the physicochemical characteristics and mineral content of green Manzanilla Spanish-styl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b4f3f6f52c1435ca7a0ee44ea9fe0f8
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 12; Pages: 2307
The desalting process is critical for packaging table olives in brine with reduced NaCl or fortified mineral nutrients. In this study, the effect of desalting on the physicochemical characteristics and mineral content of green Manzanilla Spanish-styl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.