Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"green kiwifruit (Actinidia deliciosa L.)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hà Vũ Hồng Nguyễn, Geoffrey P. Savage
Publikováno v:
Foods, Vol 2, Iss 1, Pp 76-82 (2013)
Three bulk samples of two different cultivars of kiwifruit, green (Actinidia deliciosa L.) and golden (Actinidia chinensis L.) were bought ripe, ready to eat from a local market. The aim of the study was to determine the oxalate composition of each o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1de838895588426d9f20ce799f520f27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Apr2016, Vol. 118 Issue 4, p545-552. 8p.
Autor:
Wongkaew, Malaiporn, Kittiwachana, Sila, Phuangsaijai, Nutthatida, Tinpovong, Bow, Tiyayon, Chantalak, Pusadee, Tonapha, Chuttong, Bajaree, Sringarm, Korawan, Bhat, Farhan M., Sommano, Sarana Rose, Cheewangkoon, Ratchadawan
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Jun2021, Vol. 10 Issue 6, p1148, 1p
Autor:
Hà VHồng Nguyễn, Geoffrey P. Savage
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 48:794-800
Summary Oxalates and pectin were extracted from four locally grown fruits at three different pH levels, 6.9, 0.6 and −0.3, at two different temperatures, 21 and 80 °C. Green kiwifruit (Actinidia deliciosa L. Hayward), golden kiwifruit (Actinidia c
Publikováno v:
Foods; Dec2019, Vol. 8 Issue 12, p629-629, 1p
Kiwifruit is one of the few fruit crops that has been successfully introduced to the marketplace and for which commercial production in several countries has expanded rapidly over the last 50 years. Kiwifruit science and production has advanced signi