Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"greek-style yogurt processing"'
Publikováno v:
Sustainability
Volume 12
Issue 21
Sustainability, Vol 12, Iss 9141, p 9141 (2020)
Volume 12
Issue 21
Sustainability, Vol 12, Iss 9141, p 9141 (2020)
Greek yogurt (GY), a high-protein-low-fat dairy product, particularly prized for its sensory and nutritional benefits, revolutionized the North American yogurt market in less than a decade, bringing with it new sustainability challenges. The standard
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Agriculturist (0161-8237); Jul2012, Vol. 209 Issue 7, p8-8, 1/6p
Publikováno v:
American Agriculturist (0161-8237); Jul2012, Vol. 209 Issue 7, p8-8, 1/6p
Publikováno v:
American Agriculturist (0161-8237); Jul2012, Vol. 209 Issue 7, p8-8, 1/6p, 1 Color Photograph