Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"grass-fed milk"'
Autor:
B. O’Brien, T. Beresford, P.D. Cotter, D. Gleeson, A. Kelly, K. Kilcawley, J. Magan, S. McParland, E. Murphy, T. O’Callaghan, J. Tobin, M. Fenelon
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 61, Iss 1, Pp 126-144 (2022)
The Irish dairy sector is recognised for its very significant contribution to the national economic status; it is now worth ∼€5 billion annually and represents the largest food and drink export category, which, in turn, represents one of the four
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d603c0a067c645849d582e0c0f3c948c
Autor:
Adrián Botana, Fernando Vicente, Luis J. Royo, Gregorio Salcedo, Laura González, Paola Eguinoa, Ana Villar, Ibán Vázquez-González, Juan Busqué
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4506, p 4506 (2021)
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4506, p 4506 (2021)
This study analyzes 174 tank milk samples taken from 89 commercial farms located all along the Cantabrian Coast (Green Spain). Sampling was performed in two periods: autumn 2016 and spring 2017. A survey was carried out for every day of sampling to r
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4474, p 4474 (2021)
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4474, p 4474 (2021)
Understanding the composition of a cow’s diet through the analysis of its milk is very useful in the linking of the product consumed with the systems involved in its production. The aim of this study is to show the diet–milk composition relations
Publikováno v:
Sustainability
Volume 12
Issue 24
Sustainability, Vol 12, Iss 10348, p 10348 (2020)
Volume 12
Issue 24
Sustainability, Vol 12, Iss 10348, p 10348 (2020)
This paper aims at analyzing the consumers&rsquo
perception of grass-fed milk so as to understand if a production based on a sustainable business model could represent a response to new and emerging needs in consumption. The sample of the study
perception of grass-fed milk so as to understand if a production based on a sustainable business model could represent a response to new and emerging needs in consumption. The sample of the study
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
For over 30 years, the EU dairy sector has operated within the framework of milk quotas, which were introduced in 1984 to address the problem of surplus production. Their abrogation in April 2015 and the high volatility of milk prices led the milk ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b248bdd0ce1fe62c2aa37f81906091c5
http://hdl.handle.net/2318/1665103
http://hdl.handle.net/2318/1665103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.