Zobrazeno 1 - 10
of 399
pro vyhledávání: '"graphitized carbon black"'
Autor:
Da-Geon Lee, Jae-Woon Baek, Hye-Ran Eun, Ye-Jin Lee, Su-Min Kim, Tae-Gyu Min, Yong-Won Cho, Yoon-Hee Lee, Yongho Shin
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3754 (2024)
Pencycuron is a fungicide whose maximum residue limit (MRL) in eggplant is either set at very low levels (0.02 mg/kg in European Union) or remains unestablished in many countries, necessitating stringent pesticide management. To enable timely interve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b2376994c0a43d8adfc5220b5ff0432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Mixed adsorption of hexadecylpyridinium bromide and Triton X surfactants at graphitized carbon black
Autor:
Kochkodan Olga, Maksin Viktor
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 85, Iss 6, Pp 781-794 (2020)
Adsorption of cationic 1-hexadecylpyridinium bromide (HDPB) and non-ionic p-(1,1,3,3-tetramethylbutyl)-phenoxypolyoxyethylene glycols surfactants of the Triton X series (Triton X-45, Triton X-100 and Triton X-305) from their single and mixed aqueous
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92f10f24895b4f8db865ccf47ea227da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
William Bélanger, Alexandre A. Arnold, François Turcotte, Richard Saint-Louis, Jean-Sébastien Deschênes, Bertrand Genard, Isabelle Marcotte, Réjean Tremblay
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 18, Iss 12, p 653 (2020)
The compound “marennine” is a blue–green pigment produced by the benthic microalgae Haslea ostrearia, with pathogenicity reduction activities against some bacteria and promising potential as a natural pigment in seafood industries. After decade
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fcfa2ed7d2b458fb34208cd34a30383
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.