Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"grapevine waste"'
Autor:
Anda Maria Baroi, Irina Fierascu, Andra-Ionela Ghizdareanu, Bogdan Trica, Toma Fistos, Roxana Ioana Matei (Brazdis), Radu Claudiu Fierascu, Cristina Firinca, Ionela Daniela Sardarescu, Sorin Marius Avramescu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 8, p 4212 (2024)
The present work aims to study the possibilities of developing silver nanoparticles using natural extracts of grape pomace wastes originating from the native variety of Fetească Neagră 6 Șt. This study focused on investigating the influence of gra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3eb7dfd561046b38ad28354806d150c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
High performance liquid chromatography data related to the concentrations of 12 phenolic compounds in vegetative parts, measured at four sampling times were processed for developing prediction models, based on the cultivar, grapevine organ, growth st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16b1d8c3409e4e7f85b5481c6fa2c5b0
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
High performance liquid chromatography data related to the concentrations of 12 phenolic compounds in vegetative parts, measured at four sampling times were processed for developing prediction models, based on the cultivar, grapevine organ, growth st
Autor:
Elodie Renouf, Benoît Biais, Tristan Richard, Jean-Michel Mérillon, Marie-France Corio-Costet, Pierre Waffo-Teguo, Julien Gabaston, Emma Cantos-Villar
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2017, 65 (13), pp.2711-2718. ⟨10.1021/acs.jafc.7b00241⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2017, 65 (13), pp.2711-2718. ⟨10.1021/acs.jafc.7b00241⟩
Stilbene-enriched extracts from Vitis vinifera waste (cane, wood, and root) were characterized by UHPLC-MS. Eleven stilbenes were identified and quantified as follows: ampelopsin A, (E)-piceatannol, pallidol, (E)-resveratrol, hopeaphenol, isohopeaphe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6b0665f5e4ef22feb03bf46648f0df99
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604998
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stefano Mantegna, Arianna Binello, Lavinia Alexandru, Farid Chemat, Giancarlo Cravotto, Luisa Boffa
Publikováno v:
Comptes Rendus. Chimie
Comptes Rendus. Chimie, Académie des sciences (Paris), 2014, 17, pp.212-217. ⟨10.1016/j.crci.2013.09.012⟩
Comptes Rendus. Chimie, Académie des sciences (Paris), 2014, 17, pp.212-217. ⟨10.1016/j.crci.2013.09.012⟩
International audience; A study of the polyphenols content and antioxidant capacity of grapevine waste and hazelnut skins (roasted material) from post-harvest products that originate from Piedmont (Italy) has been carried out and the results herein p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8ae3090dbf7b9dcf1b1deaab85a4d65
https://hal.inrae.fr/hal-02639546
https://hal.inrae.fr/hal-02639546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.