Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"grapevine Flavescence dorée"'
Autor:
Marika Rossi, Luciana Galetto, Nicola Bodino, Jessica Beltramo, Silvia Gamalero, Mattia Pegoraro, Domenico Bosco, Cristina Marzachì
Publikováno v:
Insects, Vol 14, Iss 7, p 575 (2023)
Phytoplasmas are plant pathogenic wall-less bacteria transmitted in a persistent propagative manner by hemipteran insects, mainly belonging to the suborder Auchenorrhyncha (Fulgoromorpha and Cicadomorpha). Flavescence dorée (FD) is a quarantine dise
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93eab5a799e4427d8b99338a5fbf71b3
Autor:
Marzachì, Marika Rossi, Luciana Galetto, Nicola Bodino, Jessica Beltramo, Silvia Gamalero, Mattia Pegoraro, Domenico Bosco, Cristina
Publikováno v:
Insects; Volume 14; Issue 7; Pages: 575
Phytoplasmas are plant pathogenic wall-less bacteria transmitted in a persistent propagative manner by hemipteran insects, mainly belonging to the suborder Auchenorrhyncha (Fulgoromorpha and Cicadomorpha). Flavescence dorée (FD) is a quarantine dise
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 13, Iss 9, Pp n/a-n/a (2015)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Plant Health (PLH) reviewed Italian technical guidelines and the ANSES (Agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail) opinion
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29f9ff2802f743d5b7ce5a7fd29fea3d
Autor:
Casarin, Sofia, Taranto, Francesca, D'Agostino, Nunzio, Migliaro, Daniele, Montemurro, Cinzia, Panzeri, Michela, Guadagnino, Samuele, Filippin, Luisa, Forte, Vally, Bertazzon, Nadia, Angelini, Elisa, Crespan, Manna
Flavescence dorée (FD) is one of the most destructive grapevine yellows (GY) diseases, and a quarantine pest in Europe. It is caused by phytoplasmas, which are transmitted among plants by the leafhopper Scaphoideus titanus Ball. Although grapevine v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3efabc0a56f1c3dd3b6d26fada320e7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bragard, Claude, Caffier, David, Candresse, Thierry, Chatzivassiliou, Elisavet, Dehnen Schmutz, Katharina, Gilioli, Gianni, Grégoire, Jean Claude, Miret, Josep Anton Jaques, Jeger, Michael, Macleod, Alan, Navarro, Maria Navajas, Niere, Björn, Parnell, Stephen, Potting, Roel, Rafoss, Trond, Rossi, Vittorio, Urek, Gregor, Bruggen, Ariena Van, Werf, Wopke Van der, West, Jonathan, Winter, Stephan
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 13, Iss 9, Pp n/a-n/a (2015)
Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Plant Health (PLH) reviewed Italian technical guidelines and the ANSES (Agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail) opinion on the u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fa263eedf9763e30361ea7b2acd75e47
http://hdl.handle.net/11379/492592
http://hdl.handle.net/11379/492592