Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"grape withering"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2474 (2021)
Aroma profiles of withered Corvina and Corvinone wines from two different Valpolicella terroirs were investigated in relationship to yeast strain and use of spontaneous fermentation. The results indicated that volatile chemical differences between wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a3b4f50f5c24d15b84881798bb24c11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fabio Mencarelli, Daniele Accordini, Claudio D'Onofrio, E. Tosi, Andrea Bellincontro, Fabiola Matarese
Publikováno v:
Food Chemistry. 213:378-387
Amarone wine is different from regular dry wine due to the postharvest withering of Corvina, Corvinone and Rondinella grapes. Grapes were withered in a commercial facility with variability in terms of temperature and relative humidity (R.H.). Sugar c
Autor:
Luca Simone Cocolin, Luca Giorgio Carlo Rolle, Valentina Alessandria, Simone Giacosa, Kalliopi Rantsiou, Simona Campolongo
In this study, attention has been focused on microbial ecology, during an on-vine withering period of 120 days, of Mondeuse grapes, an autochthonous variety cultivated in the Western Alps in Europe, and on their fate during alcoholic fermentation. La
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ec7916db7b1f59b1a9d0a86293e70039
http://hdl.handle.net/2318/136118
http://hdl.handle.net/2318/136118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.