Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"grape pomace seed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danijel D. Milinčić, Aleksandar Ž. Kostić, Uroš M. Gašić, Steva Lević, Slađana P. Stanojević, Miroljub B. Barać, Živoslav Lj. Tešić, Viktor Nedović, Mirjana B. Pešić
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 11, Iss 7, p 965 (2021)
The aim of this research was phenolics and protein characterization and antioxidant properties evaluation of skimmed thermally treated goat’s milk powder enriched with different concentration of grape pomace seed extract (SE). The dominant phenolic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e0d9933081b4ba48fc7c1accb91eba4
Autor:
Šmic, Mihaela
Cilj ovog rada bio je istražiti utjecaj različitih parametara ekstrakcije superkritičnim CO₂ i to tlaka (300 i 500 bara), temperature (35, 45 i 55 °C) i protoka CO₂ (15, 30 i 45 g CO2 minˉ¹) na iskorištenja ekstrakcije ulja sjemenki komine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::304b77185b79990ef48506fd3bbadfb5
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4317
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4317
Autor:
Živoslav Lj. Tešić, Slađana P. Stanojević, Steva Lević, Mirjana B. Pešić, Uroš Gašić, Danijel D. Milinčić, Aleksandar Ž. Kostić, Viktor Nedović, Miroljub B. Barać
Publikováno v:
Biomolecules
Biomolecules, Vol 11, Iss 965, p 965 (2021)
Volume 11
Issue 7
Biomolecules, Vol 11, Iss 965, p 965 (2021)
Volume 11
Issue 7
The aim of this research was phenolics and protein characterization and antioxidant properties evaluation of skimmed thermally treated goat’s milk powder enriched with different concentration of grape pomace seed extract (SE). The dominant phenolic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::33d4379911a4518888c12b7ac8c89e3d
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4610
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.