Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"grape pomace flour"'
Autor:
Carolina Beres, Suely Pereira Freitas, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Denize Cristine Rodrigues de Oliveira, Rosires Deliza, Marcello Iacomini, Caroline Mellinger-Silva, Lourdes Maria Correa Cabral
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss , Pp 276-285 (2019)
White wine Pinot noir grape pomace was dried and milled into flour or extracted in hot water and dried. Both ingredients were analysed and compared according to nutritional and biological value. The extract presented higher mineral and soluble fibre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea5cb094ff2a4e7e903910f92de60203
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 8, p 3956 (2022)
Background: Grape pomace is highly attractive for the food industry as it contains numerous bioactive molecules relevant for human health. However, in order to exploit pomace flour as a functional food ingredient for food industry, it is important un
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/831fa3e2005749aba8a2a15a561ee58a
Publikováno v:
Applied sciences 12 (2022): 1–14. doi:10.3390/app12083956
info:cnr-pdr/source/autori:Carmela Gerardi, Miriana Durante, Maria Tufariello, Francesco Grieco and Giovanna Giovinazzo/titolo:Effects of Time and Temperature on Stability of Bioactive Molecules, Color and Volatile Compounds during Storage of Grape Pomace Flour/doi:10.3390%2Fapp12083956/rivista:Applied sciences/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:14/intervallo_pagine:1–14/volume:12
Applied Sciences; Volume 12; Issue 8; Pages: 3956
info:cnr-pdr/source/autori:Carmela Gerardi, Miriana Durante, Maria Tufariello, Francesco Grieco and Giovanna Giovinazzo/titolo:Effects of Time and Temperature on Stability of Bioactive Molecules, Color and Volatile Compounds during Storage of Grape Pomace Flour/doi:10.3390%2Fapp12083956/rivista:Applied sciences/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:14/intervallo_pagine:1–14/volume:12
Applied Sciences; Volume 12; Issue 8; Pages: 3956
Background: Grape pomace is highly attractive for the food industry as it contains numerous bioactive molecules relevant for human health. However, in order to exploit pomace flour as a functional food ingredient for food industry, it is important un
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c453284294a82399edcbe45ce3fc44c8
https://publications.cnr.it/doc/466320
https://publications.cnr.it/doc/466320
Autor:
Marcello Iacomini, Suely Pereira Freitas, Caroline Mellinger-Silva, Lourdes Maria Corrêa Cabral, Carolina Beres, Rosires Deliza, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Denize Oliveira
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss, Pp 276-285 (2019)
White wine Pinot noir grape pomace was dried and milled into flour or extracted in hot water and dried. Both ingredients were analysed and compared according to nutritional and biological value. The extract presented higher mineral and soluble fibre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.