Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"grape maturity"'
Autor:
Domen Škrab, Paolo Sivilotti, Piergiorgio Comuzzo, Sabrina Voce, Davide Cisilino, Silvia Carlin, Panagiotis Arapitsas, Domenico Masuero, Urska Vrhovsek
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 1 (2024)
In addition to a balanced production level, the timing of grape harvest is a crucial factor to be considered for the winemaking process of sparkling wines. A sufficient accumulation of sugars and an optimal level of acidity in grapes throughout ripen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd1c8a0d2a62403eb9786b6c8605bf78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eftichia Badeka, Eleftherios Karapatzak, Aikaterini Karampatea, Elisavet Bouloumpasi, Ioannis Kalathas, Chris Lytridis, Emmanouil Tziolas, Viktoria Nikoleta Tsakalidou, Vassilis G. Kaburlasos
Publikováno v:
Sensors, Vol 23, Iss 19, p 8126 (2023)
In the viticulture sector, robots are being employed more frequently to increase productivity and accuracy in operations such as vineyard mapping, pruning, and harvesting, especially in locations where human labor is in short supply or expensive. Thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/972b99a0009a400a800141ef31757629
Autor:
Achilleas Blekos, Konstantinos Chatzis, Martha Kotaidou, Theocharis Chatzis, Vassilios Solachidis, Dimitrios Konstantinidis, Kosmas Dimitropoulos
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 8, p 1995 (2023)
Grape maturity estimation is vital in precise agriculture as it enables informed decision making for disease control, harvest timing, grape quality, and quantity assurance. Despite its importance, there are few large publicly available datasets that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d8637e256ab45fca5104d467e097be8
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 4, p 914 (2023)
The ‘Kyoho’ (Vitis labruscana) grape is one of the mainly fresh fruits; it is important to accurately segment the grape bunch and to detect its maturity level for the construction of an intelligent grape orchard. Grapes in the natural environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a642fbf06979427f8aa9e82b5e3188fd
Autor:
Claire E. J. Armstrong, Pietro Previtali, Paul K. Boss, Vinay Pagay, Robert G. V. Bramley, David W. Jeffery
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 7, p 1442 (2023)
Uniform grape maturity can be sought by producers to minimise underripe and/or overripe proportions of fruit and limit any undesirable effects on wine quality. Considering that grape heterogeneity is a multifaceted phenomenon, a composite index summa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d06f17d53e4c5aa191e25c068917fe
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 2 (2021)
This study aimed to investigate the possible existence of reproducible aromatic red wine styles, focusing on fresh fruit aromas and mature fruit aromas (i.e., with dark, jammy fruit characteristics) and taking into account both vintage and vineyard.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4c50e8790f4cea93240ff4a2475e39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.