Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"grape juice fermentation"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Abstract The thioredoxin system plays a predominant role in the control of cellular redox status. Thioredoxin reductase fuels the system with reducing power in the form of NADPH. The TORC1 complex promotes growth and protein synthesis when nutrients,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4902c81581aa48cfaeb4f234086bd61a
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 131:1932-1941
AIMS The characterization of grape and apple yeasts was carried out to investigate the ecology of basidiomycetes associated with crop environment and fermenting juice. METHODS AND RESULTS A total of 15 basidiomycetous strains were analysed for plant-
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 40, Iss 1, Pp 49-55 (2002)
The aim of this work was to study the changes of the principal compounds of Sauvignon blanc grape must and wine during fermentation at the temperatures of 15, 18 and 24 °C and to compare the obtained results with the changes of redox potential. Amon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dca10b809b82432b90777ed54c8c4d20
Publikováno v:
Scientific Reports
Picazo Campos, Cecilia Matallana Redondo, Emilia Aranda Fernández, Agustín 2018 Yeast thioredoxin reductase Trr1p controls TORC1-regulated processes Scientific Reports 8 16500
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Picazo Campos, Cecilia Matallana Redondo, Emilia Aranda Fernández, Agustín 2018 Yeast thioredoxin reductase Trr1p controls TORC1-regulated processes Scientific Reports 8 16500
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
The thioredoxin system plays a predominant role in the control of cellular redox status. Thioredoxin reductase fuels the system with reducing power in the form of NADPH. The TORC1 complex promotes growth and protein synthesis when nutrients, particul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Food Technology and Biotechnology, Vol 40, Iss 1, Pp 49-55 (2002)
Food Technology and Biotechnology, Vol 40, Iss 1, Pp 49-55 (2002)
The aim of this work was to study the changes of the principal compounds of Sauvignon blanc grape must and wine during fermentation at the temperatures of 15, 18 and 24 °C and to compare the obtained results with the changes of redox potential. Amon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c93897a1c59eb8db177bb6afd3697014
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036004401&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036004401&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.