Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"grape fermentation"'
Autor:
Cvetković, Tea
Zemljopisni položaj Dalmacije omogućuje idealne uvijete za uzgoj vinove loze. Mala destilerija Cvetković smještena je u gospodarsku zonu Ravča, grada Vrgorca. Idealan geografski položaj, s odličnom cestovnom povezanošću te blizina sirovine,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::1bfb9e35938e231af413de5d9514dcec
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4391
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4391
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 12, p 3300 (2018)
Monomeric and dimeric flavanol glycosides were quantified by UHPLC-MRM in Syrah (SYR) and Grenache (GRE) grapes and in their corresponding wines for the first time. Quantities were extremely variable depending on grape tissue (seeds or skins) and dur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/256402721cb74d9e80a62ab7487b3473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules
Molecules, MDPI, 2018, 23 (12), 14 p. ⟨10.3390/molecules23123300⟩
Volume 23
Issue 12
Molecules 12 (23), 14 p.. (2018)
Molecules, Vol 23, Iss 12, p 3300 (2018)
Molecules, MDPI, 2018, 23 (12), 14 p. ⟨10.3390/molecules23123300⟩
Volume 23
Issue 12
Molecules 12 (23), 14 p.. (2018)
Molecules, Vol 23, Iss 12, p 3300 (2018)
Monomeric and dimeric flavanol glycosides were quantified by UHPLC-MRM in Syrah (SYR) and Grenache (GRE) grapes and in their corresponding wines for the first time. Quantities were extremely variable depending on grape tissue (seeds or skins) and dur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::413e1d1433543ff1c234c3c71801ba2a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01981153/file/2018_Zerbib_Molecules_3300.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01981153/file/2018_Zerbib_Molecules_3300.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MEZZASALMA, VALERIO, BRUNI, ILARIA, DE MATTIA, FABRIZIO, LABRA, MASSIMO, Lovicu, G., Arroyo, R, Cortis, P
Vitis vinifera L. is largely diffused in Sardinia, where it occurs as both a spontaneous wild plant (V. vinifera subsp. silvestris) and a crop (V. vinifera subsp. vinifera). The huge number of grapevine cultivars is the result of the complex history
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1299::b7c0389473c293430bdffe765be3eb6f
http://hdl.handle.net/10281/130253
http://hdl.handle.net/10281/130253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.