Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"grain thickness"'
Autor:
Haifeng XU, Qiang PENG, Zhongyuan CHEN, Xian WU, Chaoxin WU, Dashuang ZHANFG, Xue JIANG, Susong ZHU
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 9, Pp 103-110 (2024)
【Objective】Grain thickness is one of the controlling factors affecting rice yield and taste quality of rice. QTL mapping for grain thickness in rice was conducted by using recombinant inbred lines (RIL) with the indica-japonica cross (V20B/CPSLO1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9618546972594a7f962be853c3a177a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 60, Iss 3, Pp 247-261 (2015)
The aim of this work was to examine variability and broad-sense heritability of grain morphometric traits of 30 selected genotypes of bread wheat and durum wheat, in regard to their significant impact on yield and traits of milling, baking and pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9399701b652d4203a788817bb7044082
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e81422, Published: 14 OCT 2022
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The correlation between the grain thickness and the yield and quality of brown rice was studied using 9 japonica rice varieties harvested in Jilin Province in 2019. The results showed that there were significant differences between the grain thicknes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::89daa1f71047207486c66414349c5229
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000101354&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000101354&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kinoshita, Noriko, Kato, Masayuki, Koyasaki, Kei, Kawashima, Takuya, Nishimura, Tsutomu, Hirayama, Yuji, Takamure, Itsuro, Sato, Takashi, Kato, Kiyoaki
Publikováno v:
Breeding Science
Quantitative trait loci (QTLs) associated with eating quality, grain appearance quality and yield-related traits were mapped in recombinant inbred lines (RILs) derived from closely related rice (Oryza sativa L. subsp. japonica) cultivars, Yukihikari