Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"grain quality evaluation"'
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 18, Iss 4, Pp 693-706 (2022)
With increased expectations for high quality food products and safety standards, the need for accurate, fast and objective quality determination of moisture, purity, germination and pathogen free food products and grains during bulk storage continues
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1d1141e7350470093b4f555a010f671
Publikováno v:
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 18 No. 4 (2022); 693-706
With increased expectations for high quality food products and safety standards, the need for accurate, fast and objective quality determination of moisture, purity, germination and pathogen free food products and grains during bulk storage continues
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.