Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"grain fractions"'
Publikováno v:
Agronomy Science, Vol 77, Iss 3 (2022)
The aim of the research was to evaluate the effect of three different methods of soil cultivation for the forecrop on the yield and protein content in winter triticale grain depending on the amount of mineral nitrogen used. The yield of winter tritic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a9382b8529c4ebb8ec0fbedea656555
Autor:
Vitalii Liubych, Volodymyr Novikov, Valeriia Zheliezna, Vitalii Prykhodko, Vasyl Petrenko, Svitlana Khomenko, Viktor Zorunko, Oleksandr Balabak, Valentyn Moskalets, Tatiana Moskalets
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 3, Iss 11 (105), Pp 55-65 (2020)
The influence of hydrothermal treatment (grain moistening) and dehulling duration on the yield and quality of groats from different fractions of triticale grain was studied. Comparative analysis of groats yield and its culinary quality at different g
Autor:
Liubych, Vitalii, Novikov, Volodymyr, Zheliezna, Valeriia, Prykhodko, Vitalii, Petrenko, Vasyl, Khomenko, Svitlana, Zorunko, Viktor, Balabak, Oleksandr, Moskalets, Valentyn, Moskalets, Tatiana
Publikováno v:
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 3, № 11 (105) (2020): Технології та обладнання харчових виробництв; 55-65
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 3, № 11 (105) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 55-65
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3, № 11 (105) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 55-65
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 3, № 11 (105) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 55-65
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3, № 11 (105) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 55-65
The influence of hydrothermal treatment (grain moistening) and dehulling duration on the yield and quality of groats from different fractions of triticale grain was studied. Comparative analysis of groats yield and its culinary quality at different g
Publikováno v:
Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva
Volume 82
Issue 1-2
Volume 82
Issue 1-2
Hektolitarska masa je parametar kakvoće pšenice na čiju vrijednost utječe više čimbenika. Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi razlike u nekim fizikalnim svojstvima pšenice kada se zrna razlikuju prema debljini, a istraživanje je provedeno
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isabelle Lestienne, Valerie Lullien-Pellerin, Bertrand Caporiccio, Serge Trèche, Pierre Besançon
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2005, 53 (8), pp.3240-3247. ⟨10.1021/jf0480593⟩
Scopus-Elsevier
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2005, 53 (8), pp.3240-3247. ⟨10.1021/jf0480593⟩
Scopus-Elsevier
International audience; Simulations of gastro-intestinal digestion, used to estimate in vitro iron and zinc availability, were performed on two kinds of samples: (i) samples with decreased phytate contents from whole pearl millet flour and (ii) nonde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3261804b2ca09ce0d450af1994ea43e0
https://hal.inrae.fr/hal-02678403
https://hal.inrae.fr/hal-02678403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.